Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bare kos med Dolly

Terry Wogan, stjernejournalist i BBC, hadde eget talkshow på TV gjennom flere tiår. I en åpenhjertig biografi avslører han hvordan megastjernene oppførte seg både før og under sending. Og Wogan er ikke nådig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enkelte av stjernene han hadde i studio for mer enn ti år siden gir ham fortsatt mareritt. Hør bare:

Gråt før sending

- David Bowie var verst! Jeg fikk rett og slett lyst til å slå ham. Jeg gjorde det ikke, men det var helt på nippet. Av en eller annen grunn stilte han opp i min direktesending til et intervju, og han var helt uvillig til å prate.

En annen stjerne programlederen fikk i vrangstrupen, var skuespilleren Anne Bancroft. Hun hadde samme rolle i West End som Jerry Hall bekler i dag. - I sminkerommet rett før sending gråt og skalv hun, og nektet å stille. Jeg fikk beroliget henne, men hun besvarte skikkelige spørsmål med enstavelsesord. Det var et mareritt, skriver Wogan i «Is It Me?»

Fikk ikke Diana

Lista over vrange studiogjester inkluderer navn som Raquel Welch, Jerry Lee Lewis, Freddie Starr og John Malkovich. Men med Dolly Parton var det aldri noen problemer. Hun får stjerne i margen hos BBC-journalisten.

Det samme gjør Lee Marvin, Cilla Black og Mel Brooks.

- De ga meg noen av mine stolteste øyeblikk i intervjustolen. Men drømmegjesten jeg aldri fikk til studio, var prinsesse Diana, avslører han.