Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bare én politiker hilste på stjerna kledd som kommunearbeider

Frp-veteran Carl I. Hagen var den eneste som tok seg bryet med å hilse på skuespiller Pål Sverre Hagen da han over flere dager ventet utenfor Oslo rådhus utkledd som kommunearbeider.

EN HILSTE: Bare en politiker hilste på skuespiller Pål Sverre Hagen (t.v) som var utkledd som kommunearbeider. Her er Hagen sammen med skuespiller Sven Nordin i forbindelse med presentasjonen av NRK-serien Valkyrien. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
EN HILSTE: Bare en politiker hilste på skuespiller Pål Sverre Hagen (t.v) som var utkledd som kommunearbeider. Her er Hagen sammen med skuespiller Sven Nordin i forbindelse med presentasjonen av NRK-serien Valkyrien. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Skuespilleren var iført caps og en selvlysende vest med Oslo kommune på ryggen i forbindelse med innspilling av NRK-serien Valkyrien, skriver Aftenposten.

I flere lange pauser ventet han ved ulike innganger i og utenfor Oslo rådhus, og der ble han passert av mange politikere og andre som styrer byen – uten at de verdiget ham et blikk eller hilste på ham.

– Ingen så meg, selv om de passerte meg én og én, og jeg var godt synlig. I disse dager, der en del politikere sliter med tilliten i folket, er det viktig fort dem å huske på at alle er viktige, sier Pål Sverre Hagen til Aftenposten.

Riktig nok var det én person som hilste på den tilsynelatende kommunalt ansatte mannen, nemlig tidligere leder i Fremskrittspartiet, Carl I. Hagen.

– For meg som ikke støtter Frps politikk, irriterer det meg desto mer at det var ham. Men jeg må være ærlig, sier Pål Sverre Hagen, som ikke vil nevne navn på dem som overså ham.

Carl I. Hagen sier at han ikke husker mannen i den gule vesten, men han er ikke overrasket over at han hilste.

– Jeg prøver å være en hyggelig og snill kar, og det er naturlig for meg å hilse på alle som jobber for kommunen, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling