Anmeldelse: Willie Nelson - «Ride Me Back Home»

Bare én ting kan stoppe Willie Nelson

Han synger om det på sitt nye album.

REDDER HESTER: I westernbyen Luck i Spicewood, Texas, har Willie Nelson 75 hester som egentlig skulle vært slaktet eller sendt til land «hvor de spiser hest» (som Mexico og Canada). Han har plass til dem i den lille byen, som ble bygd til westernfilmen «Red Headed Stranger» i 1986. Foto: Pamela Springsteen
REDDER HESTER: I westernbyen Luck i Spicewood, Texas, har Willie Nelson 75 hester som egentlig skulle vært slaktet eller sendt til land «hvor de spiser hest» (som Mexico og Canada). Han har plass til dem i den lille byen, som ble bygd til westernfilmen «Red Headed Stranger» i 1986. Foto: Pamela Springsteen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Det er imponerende at en godt innrøyka Willie Nelson i en alder av 86 fortsatt lager så gode album. «Ride Me Back Home» er det siste i en trllogi med døden og dødelighet som tema.

Fremdeles ikke død

«Still Not Dead» sang han på «God's Problem Child» (2017) etter rykter på nettet om at han var død, «Last Man Standing» (2018) har tittellåten og låter som «Something You Get Over» og på «Ride Me Back Home» peker særlig «Come On TIme» («Come on time, I've beat you before») og «One More Song To Write» seg ut:«I've got one more song to writeI've got one more bridge to burnI’ve got one more endless nightOne more lesson to be learnedOne more hill to climb»

Produktiv

Det er grunn til å beundre mannen for hans produktivitet, hans evne til å finne det store i det lille, uten at det går på bekostning av kvalitet. Han må være en av de mest produktive artistene i dag, uansett alder. Og han har ingen planer om å gi seg. Nesten hundre konserter i fjor sier sitt om det, og både han og produsent og medlåtskriver Buddy Cannon mener han har flere album inne. Så fort et album er ute, begynner han å tenke på det neste. Og, bare så det er nevnt, han holder fast ved stilen sin. Og den hullete gitaren, Trigger , er med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer