Bare vær

Dyveke Simonsen (26) debuterte på TV-skjermen som værpresentør denne uka. Eller værdame, eller som «babe», skal vi tro Verdens Gang. Derfor vil Dyveke bare snakke om været og jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OM «BABE»: Det var skuffende å se tittelen «Babe Watch» i VG dagen etter intervjuet. Billedbruken også - jeg ble fremstilt som undertøysmodell, og det er stikk motsatt av det jeg har jobbet med. Jeg ble lei meg. Jeg har mitt på det rene og en fin erfaring som modell som jeg er stolt av. Jeg er glad for reisene jeg har hatt og de spennende menneskene jeg har møtt. Det er god ballast å ha med seg.

OM DEFINISJONEN «VÆRDAME»: Det er det samme for meg om det heter «værdame» eller «værpresentør» - det er bare to ord. Det er ikke opp til meg å ansette værpresentører. Klart en mann ville gjort en like god jobb som en kvinne. Hvorfor jeg fikk jobben må du spørre Siri Kalvig om.

OM Å VÆRE VÆRDAME: En ypperlig deltidsjobb slik at jeg får tid til å studere hovedfag mediekunnskap ved Universitetet i Bergen. Jeg så stillingsannonsen og syntes jobben så interessant ut. Jeg ser hvordan journalister jobber og får innblikk i en kommersiell TV-stasjon, det er kjekk ballast.

OM VÆR: Det blir alltid vær.

OM METEOROLOGI: Jo mer jeg lærer, jo mer spennende er det. Jeg skal ikke forklare hvorfor det blir vind og hagl, jeg skal presentere været for vanlige folk. Jeg har stor respekt for meteorologene og kan ikke sammenlikne min jobb med deres. Men det er viktig å vite litt, så jeg har fått god opplæring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer