Baren-Frøydis på nettet

Frøydis Benestad Hågvar (22) er eneste jente igjen i Baren. I dag møtte hun Dagbladet.nos lesere. Se hva hun svarte!

22-åringen fra Oslo er en av deltakerne som har stått på mest i Baren. Hun har allerede bestemt seg for hva hun skal bruke millionpremien til.

- Jeg skal bruke dem på studier, men først skal jeg gå berserk shoppingmessig. Lang ferie på et sted det er varmt blir det også, sier hun.

Etter 12 uker er Frøydis den eneste jenta som er igjen, og det gir selvfølgelig rom for romanserykter. Hun er blitt svært god venn med Frode, og forholdet deres har vært et stort diskusjonstema i Baren den siste tida.

Sjøl sier paret at de bare er gode venner.

I morgen kan de møtes som bitre konkurrenter. Frode fikk tre av seks minuser, og kommer til å havne i stolen med fare for å bli stemt hjem. Dan skal velge hvem Frode skal konkurrere mot. Det blir enten Tom Erik eller Frøydis, og Frøydis tror hun får den andre plassen. Dermed er det trolig duket for en stemmethriller mellom to gode venner.

Hva skal hun gjøre når hun er ferdig i Baren? Fortjener hun å vinne én million kroner? Er det noe på gang mellom Frode og Frøydis? Hvordan er det å være eneste jente blant fire gutter? Hvordan er det å ha landets mest omtalte øyebryn?

I morgen klokka 14 kan du spørre henne sjøl! Send inn ditt spørsmål nå!

BARE GODE VENNER? Er det noe mellom Frøydis og Frode? Se hva hun svarte Dagbladet.nos lesere.