Baren-Tobias snakker ut

Kline-Tobias forteller om sjekketriksene og gårsdagens lakk og blonde-party hvor alt skjedde. Les nettmøtet!

En kjapp gjennomgang av de flere hundre innsendte spørsmålene avslørte én ting: Gutta vil vite hvordan Tobias plukker opp alle damene.

Til stadighet blir han sett i het omfavnelse med kvinnelige Baren-besøkende.

- Hva er triksene dine? spurte Dagbladet.no på vei opp heisen til nettmøtet.

- Det funker bare i fylla. Dagen etter husker jeg ikke hva jeg gjorde riktig.

Dermed var vi like langt. Under nettmøtet utelukket han likevel ikke at tv-overføringa kunne ha noe med tiltreknings-krafta å gjøre.

I går hadde de Kinky-kveld i Baren, og det hadde blitt seint - svært seint. Fyllenervene lå som et tykt lag på moteklærne til Tobias Gannestad (20). Men det hadde vært gøy.

- Det var helt fantastisk. Dere må se programmet i kveld. Sandra, Adina og jentene hadde på seg lakk og blonder og det var helt utrolig, forteller han.

To av Baren-jentene endte i situasjoner han ikke er helt sikker på om TV3 vil sende, men det var iallfal gøy å se det på storskjerm i natt.

Tobias avslørte også kveldens taktikk. Han fikk flest pluss-stemmer, og får dermed velge hvem som skal sitte i stolen med Jamila som igjen fikk flest minus-stemmer. Seerne får velge hvem av de to som ikke lenger får være med i kampen om 250 000 kroner.

Han vil ikke prøve å sette en populær deltaker i stolen for å bli kvitt Jamila. Han vil velge ut den jenta han liker minst. Dermed spøker det for Sandra eller Elena?

HARDT ARBEID: En sterkt bakruset Tobias møtte Dagbladet.no-leserne mellom klokka 14 og 15.