«Baretta» beskyldt for drap

Tv-stjernen Robert «Baretta» Blake blir beskyldt for å ha stått bak drapet på sin forlovede.

Det er nære slektninger av den avdøde Bonnie Lee Bakley som legger frem beskyldningene noen dager etter at hun ble funnet skutt i parets bil.

- Han sa at han hadde en kule med hennes navn på, forteller hennes halvbror Peter Carlyon ifølge Aftonbladet.

Slektningene av den avdøde kvinnen hevder at tv-stjernen tidligere hadde truet henne på livet. Halvbroren oppgir at Bonnie Lee Bakley var livredd for kjæresten fordi han alltid var bevæpnet med pistol.

- Truet på livet

- Robert hadde truet henne flere ganger. Hun fryktet for sitt liv. Hun sa at dersom noe skulle skje henne var det Blake som stod bak det, mener halvbroren.

Fredag kveld døde den 45-år gamle kvinnen til Robert Blake av skadene hun pådro seg etter å ha blitt skutt i hodet. Sammen med den kjente tv-skuespilleren hadde de vært på en restaurant i Los Angeles. Robert Blake har forklart til politiet at han ba henne om å vente i bilen mens han hentet noe han hadde gjenglemt i restauranten. Da han kom tilbake fant han henne alvorlig skadet, men fortsatt i livet. Kvinnen ble erklært død da hun ankom sykehuset. BARETTA:

Skuespilleren skulle angivelig hente en pistol som han hadde glemt på den italienske restauranten.

Slektningene av Bonnie Lee Bakley går ikke så langt som å hevde at Blake er drapsmannen, men antyder at han hadde en finger med i spillet.

- Jeg sier ikke at han avfyrte noen skudd. Men han har de økonomiske midlene som krever for å kunne leie noen til å gjøre det, mener halvbroren Peter Carlyon.

Ikke mistenkt

Politiet har avhørt tv-stjernen og gjort flere funn i nærheten av bilen som de mener er svært interessante. Politiets talsmann understreker at Robert Blake foreløpig ikke er mistenkt for drapet. Harland Braun, advokaten til Blake, benekter at skuespilleren skal ha vært innblandet. Bonnie Lee Bakley skal ha vært kjent for å være besatt av kjendiser, og skal tidligere ha lurt eldre menn for penger.

- Mange kan ha vært ute etter henne, mener advokaten. per.steinar.moen@dagbladet.no

BARETTA: Blake ble først kjent som Tony Baretta i tv-serien «Baretta» på 70-tallet. Foto: SCANPIX