Barn vinner medaljer i OL

«Kan ikke talentene få leve litt normalt og være seg selv til de i hvert fall skjønner hva en idrettskarriere innebærer?

Thomas

«Så lenge man inkluderer idrettsgrener som mestres best av barn kan man nesten ikke klage over at barn deltar og plukker medaljer. Eventuelt burde man vurdere å droppe grenene fra programmet.

Ibra«Jeg har bodd i Kina i 5 år nå, og for hvert år som har gått, har glansen forsvunnet sakte, men sikkert fra mitt eget glansbildeinntrykk av landet.

For det første; følelser kommer veldig langt ned på prioriteringslisten her i landet. Hvis den i det hele tatt er med på listen. Barna blir fra første stund brakt inn i et konkurranseorientert samfunn, der de blir presset og slått (ja, fysisk) til å prestere bedre enn sine egne evner, spesielt innenfor utdanningssystemet.

Det finnes ingen lek i skolen, og alt blir pugget uten nødvendigvis å bli forstått. Det er kun statistiske resultater man er ute etter. Vestlige (trolig de fleste, om ikke alle) idrettsutøvere presser seg selv ut fra et brennende engasjement og en vanvittig interesse for det de driver med.

Mange kinesiske idrettsutøvere gjør hva de gjør av frykt for pisken, og fordi det er det eneste de har i livet, takket være myndigheter som tar avgjørelsene for dem.

Mvh, Anonym - siden jeg

ikke vil miste visumet mitt....«IOC har ett eneste mål: Sole seg mest mulig i glansen. Det er å håpe at denne gjengen blir kremert i sollyset.

Dante