GIKK LEI: TV-stjerne Kirstie Allsopp fortalte i et tv-show at hun knuste barnas Ipader da de ikke hørte etter. Det har ikke gått upåaktet hen. Foto: Pa Photos
GIKK LEI: TV-stjerne Kirstie Allsopp fortalte i et tv-show at hun knuste barnas Ipader da de ikke hørte etter. Det har ikke gått upåaktet hen. Foto: Pa PhotosVis mer

Barn og Ipad

Barna hørte ikke etter. Så knuste TV-stjerna Ipadene deres. Det skulle hun ikke ha gjort

Nå får hun massiv kritikk etter innrømmelsen.

Britiske Kirstie Allsopp har vært i situasjonen mange foreldre nok kan kjenne seg igjen i.

- Det er første gang jeg sier dette offentlig. I juni knuste jeg barna mine sine Ipader. Ikke på en voldelig måte, jeg bare smalt dem i bordbeinet, innrømte Allsopp på et britisk talkshow nylig.

Ifølge Sky News fortalte hun at de to guttene hennes gjerne kunne spille spill på Ipadene når de ikke fikk lov.

- Vi hadde bestemt alle mulige regler, og alle mulige tidspunkt de ikke fikk lov til å spille, men alle reglene ble brutt. Til slutt sa jeg, greit, jeg må bare fysisk ødelegge dem.

Nå får Allsopp kritikk for opptrinnet.

- Noen barn har foreldre som ikke har råd til å gi dem mat eller vaske klærne deres. Kirsty Allsopp knuser barnas Ipader som straff. Det sier egentlig alt, skriver poet og forfatter Lisa Parry på Twitter.

- Ipader hjelper barn som ikke kan snakke å kommunisere. Hvorfor ikke donere dem til de som trenger dem, eller oppdra barna dine til å skjønne verdi?, skriver en annen Twitter-bruker.

Nå kan det se ut som tv-stjerna har gitt seg på Twitter etter kritikken. Enkelte synes å ta det med humor.

- Jeg tror ikke Kirstie Allsopp egentlig har forlatt Twitter. Jeg tror moren hennes mente hun brukte for mye tid på det, og knuste telefonen hennes, er en tvitrers teori.

Allsopp er best kjent for sin jobb som programleder i britiske Channel 4s Location, Location, Location, og har hatt flere egne programmer på kanalen. Kirstie's Homemade Home, Kirstie's Handmade Britain og Kirstie's Best of Both Worlds er blant dem.

Dette er ikke første gang tv-stjerna har kommet med kontroversielle oppdragelsestips. I sommer fortalte hun ifølge Sky News at mens hun reiser med første klasse eller business class på fly, lar hun barna reise på økonomi, for å unngå å skjemme dem bort.