Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Barnas mareritt

Hvorfor begynner ungene å gråte når de møter denne 15-åringen?

De kjenner ham igjen som Draco Malfoy fra Harry Potter-filmene. Og 15 år gamle Tom Felton er blitt vant til at barn bryter ut i krampegråt når de ser ham.

- Barn under seks år har ett eller annet imot meg. De kryper sammen og begynner å gråte. Noen av dem er livredde, sier Tom til nyhetstjenesten Ananova.

- Jeg skremte til og med barna til regissør Chris Columbus da jeg møtte dem. Det er ikke spesielt morsomt, for jeg er ikke slik i virkeligheten. Men på den annen side viser det jo at jeg har gjort en skikkelig jobb som skuespiller, sier han.

Tom har ingen tro på at han kommer til å være ond trollmannsgutt resten av skuespillerkarrieren. Spesielt ikke etter at Harry Potter-forfatter JK Rowling har fortalt at en av de mest sentrale figurene i bøkene vil bli drept i femte bok, «Harry Potter and the Order of the Phoenix». Tom tror det blir hans farvel.

- Jeg har en følelse av at jeg er på vei mot en blodig avslutning.

PS! Fredag ble DVD-utgaven av «Harry Potter og Mysteriekammeret» lagt ut for salg i Storbritannia. I løpet av to dager ble det solgt utrolig 1 763 000 eksemplarer av filmen. Det er ny britisk DVD-rekord.

SLEM: Ikke rart ungene blir redde.
SNILL: Men egentlig er Tom Felton ganske snill og grei.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media