Barnas mareritt

Hvorfor begynner ungene å gråte når de møter denne 15-åringen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De kjenner ham igjen som Draco Malfoy fra Harry Potter-filmene. Og 15 år gamle Tom Felton er blitt vant til at barn bryter ut i krampegråt når de ser ham.

- Barn under seks år har ett eller annet imot meg. De kryper sammen og begynner å gråte. Noen av dem er livredde, sier Tom til nyhetstjenesten Ananova.

- Jeg skremte til og med barna til regissør Chris Columbus da jeg møtte dem. Det er ikke spesielt morsomt, for jeg er ikke slik i virkeligheten. Men på den annen side viser det jo at jeg har gjort en skikkelig jobb som skuespiller, sier han.

Tom har ingen tro på at han kommer til å være ond trollmannsgutt resten av skuespillerkarrieren. Spesielt ikke etter at Harry Potter-forfatter JK Rowling har fortalt at en av de mest sentrale figurene i bøkene vil bli drept i femte bok, «Harry Potter and the Order of the Phoenix». Tom tror det blir hans farvel.

- Jeg har en følelse av at jeg er på vei mot en blodig avslutning.

PS! Fredag ble DVD-utgaven av «Harry Potter og Mysteriekammeret» lagt ut for salg i Storbritannia. I løpet av to dager ble det solgt utrolig 1 763 000 eksemplarer av filmen. Det er ny britisk DVD-rekord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer