Barne-boom for supermodellene

En stolt Claudia Schiffer viste i kveld fram sin nyfødte sønn. Samtidig fikk Elle Macpherson en sønn.

Den tidligere supermodellen (32) forlot Portland Hospital i Sentral-London i ettermiddag, sammen med ektemannen Matthew Vaughn og nyfødte Caspar. Ungen, som veide 3,18 kilo da han ble født, kom til verden ved hjelp av keisersnitt på torsdag.

Det sto selvfølgelig et kobbel med fotografer og pressefolk på utsiden av sykehuset, og ventet på å få et glimt av det lille nurket - og noen kommentarer fra den lykkelige mor.

Det førstnevnte ble det heller dårlig med, men Schiffer tok seg i hvert fall tid til å snakke litt med de frammøtte.

- Jeg har det flott. De to lykkeligste øyeblikkene i livet mitt var da jeg møtte Matthew, og satte Caspar til verden. Jeg elsker ham utrolig høyt, og vil gjerne takke alle på sykehuset. De har vært fantastiske. Men mest av alt vil jeg takke mannen min, som holdt meg i hånda gjennom hele fødselen, sa Schiffer.

- Matthew har vært ved min side de siste fem dagene. Jeg gleder meg stort til livet som en familie.

I avdelingen for lykkelige mødre, kan vi også nevne en annen supermodell: Elle Macpherson. Ifølge nyhetstjenesten Ananova har hun satt til verden en gutt på 3,22 kilo.

- Elle Macpherson og Arpad Busson har ønsket en liten gutt velkommen til verden. Aurelius Cy Andrea Busson vil bli en etterlengtet bror til parets sønn Flynn, som blir fem år på Valentine's Day, står det i en pressemelding fra modellens agent.

Aurelius Cy ble født på sykehuset St John and St Elizabeth Hospital, nord-vest i London.

STOLTE FORELDRE: Claudia og Matthew var i perlehumør da de forlot sykehuset.
NURKET:</B> Fotografene håpet å få noen blinkskudd av lille Caspar. Dette var trolig det nærmeste de kom.
MAMMA IGJEN: Også Elle Macpherson har fått en sønn. LIlle Aurelius Cy Andrea Busson ble født i dag.