Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kunst og arkitektur

Barnefamilier i byene - dette får dem til å bli

Hvordan overtaler vi barnefamiliene til å bli boende i sentrum? Svarene er temmelig opplagte.

HØY TRIVSEL: Barnefamilier ønsker å være i byen, og med god planlegging er deres behov mulig å innfri. Bildet er tatt i Toronto. Foto: Foto: Kevin White / flickr
HØY TRIVSEL: Barnefamilier ønsker å være i byen, og med god planlegging er deres behov mulig å innfri. Bildet er tatt i Toronto. Foto: Foto: Kevin White / flickr Vis mer

Unge folk strømmer til byene for å formere seg. Det vil si, først skal de studere, feste og følge flyktige trender, men hele veien er de på jakt etter noen de kan forplante seg med, etter at studietilværelsen på magisk vis er forvandlet til en relevant og godt betalt jobb. Man flytter så sammen med sin utkårete i en kostbar toroms med kort vei til kortreist helsekost.

Høy trivsel fører til graviditet, fødselsperm, mødrekvote, fedrekvote, barnehage, tidsklemme og stadig mindre tid til kortreist helsekost, så det er like greit å fortsette langtidsplanen med ny graviditet, noe som i sin tur fører til tanker om å flytte til en større kåk, helst i nærheten, man er jo blitt glad i sentrumslivet og det er ingen grunn til å flytte langt av gårde. Det vil tross alt bli et helt annet liv der ute i forstedene, vil det ikke?

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?