Barnejakt på internett

R&B-legenden Screamin' Jay Hawkins var en beryktet kvinnebedårer. Nå er det satt opp et eget nettsted for å finne etterkommerne hans.

Jayskids.com må sies å være et skikkelig dedikert nettsted. Blueslegenden Screamin' Jay Hawkins som døde i februar i år har nemlig tillatt at det åpnes et eget nettsted for å få tak i alle etterkommerne hans. Så mange som 57 barn er det sagt at han kan være far til.

Hawkins selv sa i alle fall rett før han døde at han minst var far til 57 barn.

Maral Nigolan er den som skriver den offisielle biografien om Hawkins, og det er hun som har tatt initiativet til å prøve å finne alle som kan bevise at de er bluesartistens avkom.

Hun har planer om å holde et stort selskap til sommeren for alle etterkommerne, skriver BBC.

Hawkins døde 70 år gammel 12. februar i år etter en mislykket operasjon.

«I put a spell on you» var Screamin' Jay Hawkins gjennombruddslåt i 1956. Han var også beryktet for å opptre på scenen med en kiste og en hodeskalle på en stokk.

I tillegg til seks ekteskap var Hawkins en aktiv mann i kjærlighetslivet. Men han angret på sine gamle dager at han ikke holdt bedre kontakt med sine barn i USA etter at han flyttet til Frankrike i 1993.

Mange håpfulle har allerede skrevet inn og sagt at de kan være etterkommere av Hawkins, med mer eller mindre gode begrunnelser. Men så mange som åtte av de som har besøkt nettsidene er mulige etterkommere, sier Nigolian.

Alle som kommer igjennom nåløyet vil bli DNA-testet for å se om de er ekte små «Screamers» før de får invitasjon til sommerens party.