I PARKEN:  Her står gutta på scena i Parken i København i går kveld. De danske anmelderne var imidlertid ikke imponerte. Foto: NTB Scanpix
I PARKEN: Her står gutta på scena i Parken i København i går kveld. De danske anmelderne var imidlertid ikke imponerte. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Barnemishandling i Parken

Guttebandet One Direction får totalslakt i Danmark.

(Dagbladet): Det populære irsk-engelske guttebandet One Direction er for tida ute på turnéen «Where We Are».

Gutta sto på scena i Stockholm fredag og lørdag og gjestet Parken i København i går kveld. De valgte å droppe turen innom Norge i år, til den norske fansens store fortvilelse.

Ifølge danske medier ser det ikke ut til at den norske fansen har gått glipp av noe stort.

- Barnemishandling i Parken, lyder tittelen på Ekstrabladets anmeldelse.

- Anonyme og uten talent Avisas anmelder Thomas Treo gir gutta terningkast én og skriver at de fremstår anonyme og uten talent på scena.

- Lyden i Parken var også så ubehagelig at man knapt kunne skille de dårlige låtene fra de virkelig dårlige, skriver han.

Han var heller ikke imponert over bandets danseferdigheter.

- De bare står der, eller gjør noen urytmiske krampetrekninger med beina. Det kunne de fleste av oss ha gjort. Kunsten er å bli mangemillionær av det, skriver Treo.

Også danske TV2 sin anmelder var svært kritisk til One Directions opptreden i Parken i går.

Anmelderen lister opp noen kriterier for hva en god konsert bør inneholde: God lyd, innslag som publikum gidder å synge med på, energi på scena og et publikum som er innstilt på en bra konsert.

- Det er sikkert flere, men disse mener jeg er vesentlige. Dessverre var det bare det siste punktet som ble oppfylt under konserten med One Direction mandag kveld, skriver anmelderen.

Populære i Sverige De svenske anmelderne var likevel hakket mer positive. Svenska Dagbladet skriver at selv om noen låter virket litt uinspirerte, så leverte gutta et show og noen hitlåter som fikk selv pappaene i lokalet til å riste på hoftene.

- De spilte som aldri før, skrev Expressen og var spesielt begeistret for at guttebandet spilte en ABBA-låt.

I fjor spilte One Direction for et utsolgt Telenor Arena i Oslo, og begeistret både publikum og anmelderne. Dagbladets anmelder ga konserten terningkast fem.

I kveld spiller de en ekstrakonsert i Parken i København, før turnéen går videre.