- Barnevernet barnemat i forhold

Kari Agerlie (50) sjokkert over ondsinnethet på «Farmen».

(Dagbladet.no): Kari Agerlie jobber til vanlig med vanskeligstilt ungdom mellom 13 og 18 år, men jobben i barnevernet ble bare barnemat i forhold til TV2s «Farmen».

- Jeg trodde jeg var en god menneskekjenner, og en person som tålte mye. Men å komme inn i «Farmen» var tøffere enn det er å jobbe i barnevernet, konstaterer 50-åringen.

I kveldens episode gjør hun, som én av to nye deltakere, sin entré på vestlandsøya som er årets «Farmen»-location.

- En bitch

Mottakelsen hun fikk av de tre gjenværende guttene og sju jentene, sjokkerte den garvede ungdomsarbeideren:

- Jeg jobber ved en privat barnevernsinstitusjon i Tønsberg, og har tidligere jobbet mange år med offentlig barnevern. Men «Farmen» rystet. Maken til fiendtlighet og utpsyking har jeg aldri opplevd, sier Kari Agerlie til Dagbladet.no.

I kveldens episode møter vi henne idet hun og den andre nye deltakeren forbereder seg på ilandsetting ved øya. I slutten av programmet blir hun tatt imot på kaia. Kari sier hun nesten umiddelbart senset en dårlig stemning som rettet seg mot henne:

- To av jentene var de som oppførte seg aller verst. Hanne var ordentlig bitch med meg, nebbete og ufordragelig hele tida. Solveig viste seg heller ikke som et hyggelig bekjentskap. Hun skulte og skulle ta meg hele tida.

PÅ KAIA: Kari Agerlie like etter at hun har ankommet kaia for å prøve seg på gårde. Bildet er hentet fra kveldens episode av «Farmen». Foto: TV2
PÅ KAIA: Kari Agerlie like etter at hun har ankommet kaia for å prøve seg på gårde. Bildet er hentet fra kveldens episode av «Farmen». Foto: TV2 Vis mer

Ble sjuk

Situasjonen ble ikke bedre av at Kari ble sjuk da hun kom til øya:

- Det må ha vært matforgiftning eller noe. Det første døgnet måtte jeg ligge i ro. Da jeg var frisk nok til å stå opp, kom de på meg hele gjengen. Jeg følte meg maktesløs og mistenkeliggjort. De mer enn antydet at jeg hadde spilt sjuk. Jeg måtte forsvare meg hele tida. Og visste aldri hvor trøkket ville komme. De var på meg fra alle kanter - for alt mulig, sier 50-åringen fra Voss, Finse og Tønsberg.

- Hvorfor tror du stemninga var så fiendtlig? Var de andre ondskapsfulle mennesker?

- Nei, de var bare kjempetaktikere hele gjengen. Alle hadde lagt sine planer for hvordan de skulle vinne «Farmen», og de ville ikke la noen forstyrre. Alle ville enten ha meg bort - eller med på sitt lag. Det eksisterte to allianser. Én ledet av Mikkel, den andre av Ole Magnus. Jeg valgte Mikkel. Kan hende ble jeg lurt. Ole Magnus sa i alle fall at Mikkel var en person som levde opp til navnet sitt, smiler Kari.

I kveldens episode får vi se at ytterligere en mannlig deltaker blir slått ut. Dermed er det - inkludert de nyankomne - tre menn og åtte jenter når neste ukes episoder starter.

Årets «Farmen» ligger på 610.000 seere i snitt ved halvgått løp. Det er atskillig høyere enn TV2 hadde ventet i realityseriens fjerde sesong.

DEPPER: Kari Agerlie fikk det tungt på «Farmen». Barnevernsarbeideren hevder hun ble motarbeidet og kritisert av nesten samtlige deltakere.