Barron Blod sier Böh!

Black metal-bandet Dimmu Borgir har gitt Otto Jespersen blod på tann. Barron Blod er resultatet.

Den nye figuren dukker i kveld opp i høstutgaven av «O.J. - en utstrakt hånd» på NRK1.

Barron Blod er visstnok en så satanistisk satanistrocker at han har trukket ut alle fortenna sine og pumpet inn spiker. Han er vokalist, gitarist og på alle måter frontfigur for black metal-bandet Böh...

- Nei, ikke skriv at vi spiller black metal! Vi spiller kølsvart satanistisk metalrock, sier Barron Blod - som insisterer på å bli karakterisert som vond og rasende - til Skråblikk.

Men etter det vi kjenner til har han og bandet - med Gravstein på trommer, Horror Hansen på bass og Sodoma Sanctum på gitar - lenge hatt store problemer med selve satanistideologien. De har fått med seg Loke til å holde styr på det sataniske tankegodset. Han har i alle fall fått gutta til å ha korset opp ned, og ikke på tvers, som det hang før.

- Jeg er så fæl at jeg blir redd selv. Det er ofte jeg ikke tør gå hjem selv etter en konsert, sier Barron Blod, som selvsagt har en gitar som er utformet som en likkiste.

Det er så hard konkurranse mellom satanbandene om å være fæl at Barron Blod har gått til det skrittet å bytte ut sine tenner med spiker.

- Böh vil alltid ligge i front, understreker Barron Blod.

Otto Jespersen byr i høst på åtte nye programmer med etnisk moro fra Oslo 3, innvandrernytt, optimisten Birger og den alltid travle Tårnfrid, men det er ikke tvil om hvem som er kveldens mest spennende type i programmet.

- Men dere der hjemme får bare være forberedt på at jeg er ordentlig vond og ekkel, altså, sier Barron Blod.

BÖh-VOKALISTEN: - Jeg er så skummel at jeg ofte blir redd meg selv, sier Barron Blod.