Basket-Britney

Britney Spears deltok på veldedighetsshow arrangert av N'Sync i helga. Der spilte hun basket for barnas skyld.

Britney Spears, kjæresten Justin Timberlake og resten av bandet hans, N'Sync deltok på et veldedighetsshow i helga. Og Britney så ikke ut som hun var i storform.

I forrige uke kollapset stjernen i Los Angeles. For mye jobbing skal være grunnen. For tida arbeider hun både med den nye plata si, filmen om livet sitt og markedsføring av seg selv.

En lege som ble tilkalt etter kollapsen beordret henne til å legge seg inn på helseklinikk, og Britney fulgte rådet.

Det kan ha hjulpet, siden hun orket å delta på «Challenge for the Children III» i Las Vegas på søndag. Justin og Britney spilte på samme basketlag, støttet av andre kjente artister som Lil'Bow Wow, Destiny's Child, Ben Stiller, Usher og Dream.

Motspillere var et stjernespekket NBA-lag som også stilte opp for å samle inn penger. Og pengene kommer ulike sykehus og stiftelser til gode: Arnold Palmer Hospital, Epilepsistiftelsen, Calvary Academy, Las Vegas gutte- og jenteklubb, Camp Good Days og Justin Timberlakes stiftelse.

Veldedighetsarrangementet gikk hele helgen. Programmet besto blant annet av konsert med N'Sync og de andre deltakerne, auksjoner og sportslige utskeielser.

Britney har samtidig blitt kåret til den vanskeligste stjernen å ha med å gjøre når det kommer til autografskriving. Angelina Jolie vant kåringen, utført av magasinet Autograph Collector.

I en amerikansk kåring der 400 tenåringer ble spurt om hvilken kjendis som har det beste smilet, får Spears oppreisning, med en førsteplass, melder Ananova. Sarah Michelle Gellar og Beyonce Knowles kom på andre og tredjeplass.

<B>SLAPPER AV PÅ BENKEN:</B> Britney Spears slapper av mellom slagene sammen med kjæresten Justin Timberlake.