Batman og Supermann får flere filmer sammen

«Justice League» kan bli superheltfilmen over alle superheltfilmer, og kommer trolig i 2018.

TIL FILMEN: Justice League, eller Lovens voktere, har figurert i en rekke forskjellige inkarnasjoner opp gjennom åra. Her er forholdsvios karikert utgave. Foto: Stella pictures
TIL FILMEN: Justice League, eller Lovens voktere, har figurert i en rekke forskjellige inkarnasjoner opp gjennom åra. Her er forholdsvios karikert utgave. Foto: Stella pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er allerede kjent at fjorårets Supermann-film «Man of Steel» får en oppfølger der den trikotkledde helten for første gang på film møter den andre, store figuren fra tegneserieforlaget DC Comics, nemlig Batman.

Idet «Superman vs Batman» går i produksjon med Henry Cavill og Ben Affleck i hovedrollene, Zack Snyder i regissørstolen og planlagt premiere i 2016, avslører produksjonsselskapet Warner Bros at de to samles igjen i en ny film om superhelt-teamet Justice League.

Her inngår også Wonder Woman, spilt av isrealske Gal Gadot, og trolig en rekke andre superhelter fra DC-universet, skriver Wall Street Journal.

Tar grep Nyheten er også bekreftet av Variety, og både Cavill, Affleck og Snyder blir etter alt å dømme med videre. Premiere blir trolig i 2018.

Med det tar Warner og DC grep etter at rivalen, Disney-eide Marvel Comics, i flere år har hatt lederposisjonen når det gjelder å overføre gamle tegneseriehelter til nye, lukrative filmer.

I 2012 samlet Marvel på liknende vis sine mest populære helter i «The Avengers», som ble den mest sette superheltfilmen noensinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer