Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Batman vs. Superman» er utsatt

DC Comics' superduell slippes samtidig med storfilm fra erkerivalen Marvel.

MÅ VENTE PÅ BEN: Det blir en stund til vi får se Ben Affleck tilbake i trange tights. «Batman vs. Superman» er utsatt til 2016. Her er Henry Cavill som Supermann i «Man of Steel».
MÅ VENTE PÅ BEN: Det blir en stund til vi får se Ben Affleck tilbake i trange tights. «Batman vs. Superman» er utsatt til 2016. Her er Henry Cavill som Supermann i «Man of Steel». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): De som ikke klarer å vente på å se Ben Affleck ta på seg en tettsittende kondomdrakt igjen har dårlige nyheter i vente.

Storfilmen «Batman vs. Superman» er nemlig utsatt fra den planlagte premieredatoen neste sommer. Filmen kommer først 6. mai 2016, nesten et år senere. Det rapporterer blant andre Variety.

Det er et gutsy tidspunkt: Erkerivalen Marvel har gjort stor suksess med å slippe sine største filmer akkurat på denne tiden av året, med «The Avengers» i 2012 og «Iron Man 3» året etter.

Begge var braksuksesser, og det er allerede kjent at de vil gjenta bedriften også i 2016 — de slipper en ikke-annonsert film samme helg som «Batman vs. Superman» har fått ny dato. Like etterpå kommer også «X-Men: Apocalypse» fra Marvel.

Kontroversiell Batman «Batman vs. Superman» er oppfølgeren til fjorårets «Man of Steel». Begge har Zach Snyder ved roret — han som laget «300» og «Watchmen», altså.

Henry Cavill returnerer som Supermann, og hvem det er som skal spille Batman må du ha vært på Mars for ikke å få med deg: Det var nærmest opptøyer i gatene da Ben Affleck ble bekreftet i rollen.

Årsaken til at filmen blir utsatt skal være å få tid til å «realisere visjonen fullt ut».

I følge Hollywood Reporter er manuset i ferd med å skrives om av Chris Terrio, som gjorde en bunnsolid jobb med Ben Afflecks «Argo» (2012).

Warner Bros. jobber også med å fylle ut rollelisten. Gal Gadot er allerede om bord som Wonder Woman, og det ryktes at godeste Joaquin Phoenix skal ta på seg skurkehatten for anledningen.

Hard konkurranse Hadde det ikke vært for at de har valgt en premieredato med knallhard konkurranse, skulle en tro Warner Bros. bare var vettskremte for konkurransen i 2015:

I løpet av det året får vi blant annet servert — hold deg fast — «Star Wars: Episode VII», «The Avengers: Age of Ultron», «Jurrassic World», neste James Bond-film, «Mission Impossible 5», «Assassin's Creed», «Terminator: Genesis», «The Hunger Games: Mockingjay — Part 2», «Fifty Shades of Grey», «Fast & Furious 7», «Ant-Man», «Mad Max: Fury Road» ... listen fortsetter.

Egentlig skulle også «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» vært på den lista. Men filmen til Joachim Rønning og Espen Sandberg, de norske «Max Manus»- og «Kon-Tiki»-regissørene, er også utsatt.

Datoen som egentlig var satt av til «Superman vs. Batman» har gått i arv til Warner Bros.' nye Peter Pan-film med Hugh Jackman. «Pan», som den enkelt og greit heter, kommer 17. juni neste år.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!