«Batman vs. Superman» er utsatt

DC Comics' superduell slippes samtidig med storfilm fra erkerivalen Marvel.

MÅ VENTE PÅ BEN: Det blir en stund til vi får se Ben Affleck tilbake i trange tights. «Batman vs. Superman» er utsatt til 2016. Her er Henry Cavill som Supermann i «Man of Steel».
MÅ VENTE PÅ BEN: Det blir en stund til vi får se Ben Affleck tilbake i trange tights. «Batman vs. Superman» er utsatt til 2016. Her er Henry Cavill som Supermann i «Man of Steel». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): De som ikke klarer å vente på å se Ben Affleck ta på seg en tettsittende kondomdrakt igjen har dårlige nyheter i vente.

Storfilmen «Batman vs. Superman» er nemlig utsatt fra den planlagte premieredatoen neste sommer. Filmen kommer først 6. mai 2016, nesten et år senere. Det rapporterer blant andre Variety.

Det er et gutsy tidspunkt: Erkerivalen Marvel har gjort stor suksess med å slippe sine største filmer akkurat på denne tiden av året, med «The Avengers» i 2012 og «Iron Man 3» året etter.

Begge var braksuksesser, og det er allerede kjent at de vil gjenta bedriften også i 2016 — de slipper en ikke-annonsert film samme helg som «Batman vs. Superman» har fått ny dato. Like etterpå kommer også «X-Men: Apocalypse» fra Marvel.

Kontroversiell Batman «Batman vs. Superman» er oppfølgeren til fjorårets «Man of Steel». Begge har Zach Snyder ved roret — han som laget «300» og «Watchmen», altså.

Henry Cavill returnerer som Supermann, og hvem det er som skal spille Batman må du ha vært på Mars for ikke å få med deg: Det var nærmest opptøyer i gatene da Ben Affleck ble bekreftet i rollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer