«Battlefield 3» bekreftet

Men det kommer ikke på en stund.

MER KRIG PÅ VEI: Det finnes ingen bilder fra «Battlefield 3» ennå, så her er et bilde fra «Battlefield 2»-utvidelsen «Armoured Fury».
MER KRIG PÅ VEI: Det finnes ingen bilder fra «Battlefield 3» ennå, så her er et bilde fra «Battlefield 2»-utvidelsen «Armoured Fury».Vis mer

||| Activisions «Call of Duty»-spill har solgt som hakka møkk de siste årene, og Electronic Arts har selvsagt lagt merke til dette.

Under en finanspresentasjon i går kunne EAs John Pleasants bekrefte at svenske DICE jobber hardt med stortittelen «Battlefield 3».

- Vi har mange merkevarer innenfor skytesjangeren, og vi har ikke latt være å legge merke til at «Call of Duty» har en stor del av markedsandelen. Nå satser vi skikkelig på våre titler, og «Battlefield» er en av disse, sier Pleasants ifølge Gamespot.

Og han fortsetter:

- Jeg hadde gleden av å se på «Battlefield 3» hos DICE i Sverige, og jeg ble veldig imponert over måten folk jobbet med det produktet. Det kommer ikke ut dette finansåret, men det ser veldig bra ut.

Det betyr at vi ikke får se «Battlefield» før etter 31. mars 2010, men en utgivelse i neste finansår virker realistisk.

Pleasants nevnte også at «Battlefield»-merkevaren ikke er den eneste man satser på i denne sjangeren, og henviste til «Army of Two: The 40th Day» som en annen tittel skytefans vil like.

Hvilke formater vi får «Battlefield 3» til ble det imidlertid ikke sagt noe om.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.