«Baywatch» blir film

Avslørte nyheten på Instagram.

TIL LERRETET: De ble verdenskjente fra TV-serien «Baywatch». Nå blir den populære serien omgjort til film. Foto: Stella Pictures
TIL LERRETET: De ble verdenskjente fra TV-serien «Baywatch». Nå blir den populære serien omgjort til film. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): TV-serien om livvaktene på Santa Monica Beach i California, med blant annet Pamela Anderson og David Hasselhoff i hovedrollene, ble en stor suksess på 90-tallet.

I helga avslørte skuespiller Dwayne "The Rock" Johnson på Instagram at «Baywatch» nå blir film. 

- Ryktene er sanne. Vi lager #BAYWATCH the movie, skriver han.

- Forhåpentligvis morsom Ifølge Sky News skal Johnson, kjent fra blant annet filmene «Fast & Furious», selv spille en av hovedrollene i filmatiseringen av den populære TV-serien. 

- På kanten, frekk og forhåpentligvis morsom, legger han til i teksten på Instagram.    Flere millioner av fans benket seg foran TV-skjermen for å se solbrune livvakter løpe halvnaken rundt på strendene i California med rød livbøye i hånda.

Serien, som fyller 25 i år, kom først på TV-skjermene i USA i 1989, men ble kansellert etter bare én sesong. Det var da Hasselhoff besluttet å investere egne penger for å videreføre serien. 

Regissørene er klare Mellom 1991 og 2001 gikk serien sin seriersgang, og skuespillerne i «Baywatch» ble verdenskjente. Særlig ble Pamela Andersen raskt en seerfavoritt i rollen som C.J Parker, kanskje aller mest for sine store silikonpupper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer