«Baywatch» fyller 25 i år - slik gikk det med stjernene

Hadde en milliard seere.

EN GLAD GJENG I RØDT: Og alltid anført av David Hasselhoff.
EN GLAD GJENG I RØDT: Og alltid anført av David Hasselhoff. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Ok, dette er en liten jubileums-tjuvstart siden serien strengt tatt ikke hadde premiere før på høsten, men:

I 2014 er det 25 år siden første gang TV-serien «Baywatch» satte sitt uutslettelig  glinsende avtrykk av silikonimplantater, lip-liner og sololje med kokoslukt på tv-historien.

Selv de som måtte være født og oppvokst under en stein bak et kloster på en utpost av Jan Mayen bør ha fått med seg konseptet:

Noen holder på å dø og alt som kan redde dem er vakre, veltrente kvinner og menn i minimal påkledning. Suksessen til «Baywatch» var likevel ikke gitt. Den første sesongen gikk med ganske slunkne seertall og NBC valgte å kansellere hele serien etter bare 22 episoder.

Reddet av Hasselhoff Da er det en nydelig poesi i at det var livvakten over alle livvakter, Mitch Buchannon, som sto for livredningen da serien lå for døden.

David Hasselhoff, som hadde slått gjennom i serien «Knight Rider» og etter eget sigende revet Berlin-muren, hadde nemlig klokketro på seriens potensiale og var den store pådriveren for å få serien tilbake på beina med nye distributører og nesten like hel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer