BB-Agnethe på nett

27-åringen har kjæreste, men hun tok likevel med kondomer inn i Big Brother-huset. Hvorfor det? I dag svarte hun på lesernes spørsmål om kondomene, kjæresten og intimklippen....

Agnethe fra Bergen ble den første deltakeren som måtte forlate bunkersen på Fornebu denne sesongen. Fem dager etter at hun flyttet inn, bare det rett ut igjen.

Først nominerte de andre deltakerne Agnethe og Henrik for utstemningen. Deretter var det seernes tur til å stemme ut én av dem. Mens Henrik fikk gå inn i huset igjen, måtte Agnethe ta den tunge veien ut i studio.

På Big Brothers hjemmesider fikk Agnethe spørsmål om hva hun kunne vært gjort annerledes:

- Klart jeg har gjort meg tanker om at jeg kanskje fortsatt hadde vært der om jeg hadde tonet meg ned litt og holdt litt mer kjeft. Men jeg hadde ikke mulighet til å klare det. Det eneste som kunne hjulpet hadde vært sykdom, men den stakk jo Therese av med, svarte Agnethe.

Var det hennes anti-Frp-holdning som felte henne? Hvem synes hun fortjener å vinne årets Big Brother? Og hvorfor tok hun egentlig med seg kondomer inn i huset når hun har kjæreste?

UTE: Agnethe måtte forlate huset på Fornebu. Mandag møter du henne på DAgbladet.no