Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

BB gjør comeback

Etter 25 år borte fra skjermen, har Brigitte Bardot (66) bestemt seg for å gjøre comeback. valget falt på en lavbudsjettsfilm om konsentrasjonsleirene.

Filmen skal ifølge Expressen hete «Once upon a time in Europe», og handle om de nazistiske konsentrasjonsleirene under den andre verdenskrig. Mannen bak heter Frank Turkisch.

Det er ingen overraskelse at Bardot valgte en film med et alvorlig tema når hun først skulle gå tilbake til filmen. Etter at hun la opp som skuespiller og modell, har hun viet seg til dyrevernsarbeid.

- Jeg forklarte Bardot hva jeg holder på med, og hun ble veldig entusiastisk. Hun sa at det er en film hun gjerne gjør comeback for, sier Turkisch til daily Express.

Filmskaperen er ikke forsiktig av seg. I tillegg til Bardot, har han prøvd å lokke eks-president Michail Gorbatjov (69) til skjermen. Får Turkisch det som han vil, skal Michail «Glasnost» Gorbatjov spille russisk general.

- Han har ikke sagt ja ennå, men folk i hans nærhet har sagt at han er interessert, sier Turkisch.

PÅ JOBB IGJEN: Dyrevennen Brigitte Bardot har sagt ja til å filme igjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling