BB-stjerner stanset Paris-trafikk

De to vinnerne av den franske utgaven av Big Brother stanset trafikken i paradegata Champs Elysées i dag tidlig.

De to Big Brother-vinnerene - den blonde danseren Lola og sosiologistudenten Christophe - satte Champs Elysées på hodet i dag tidlig.

Hundrevis av fans flokket seg rundt de to tv-stjernene, og all trafikk gjennom Paris' pulsåre stanset opp, melder nyhetsbyrået Reuters.

Millioner ble hekta

Den franske Big Brother-utgaven - «Loft Story» - kapret millioner av franske tv-seere. Etter å ha eliminert ni andre kandidater gjennom en nervepirrende finale, ble paret kåret til vinnere seint torsdag kveld.

Det var etter avslutningsfesten at kaoset inntraff. Big Brother-deltakerne ble kjørt i bil til festen i en bar ved Champs Elysées. Følget ble gjenstand for stor stor ståhei, og tiltrakk seg mange BB-fans. Festlighetene tiltok utover natta, og i morgentimene i dag stanset hundrevis av fans trafikken.

Opptrinnet minnet om folkefesten etter at Frankrike vant fotball-VM i 1998.

- Jeg er helt forvirret. Det blir nok ikke lett å komme over dette så fort, men det er helt briljant, sa vinneren Christoph.

For vinnerparet gjenstår en siste utfordring før de kan spasere avgårde med sjekken på 385 000 dollar. De må nemlig tilbringe 45 dager sammen i en kameraovervåket villa i Sør-Frankrike. Men denne gangen kan de få ta imot besøk.

GLADE VINNERE: Danseren Lola og sosiologistudenten Christophe. Foto: SCANPIX/REUTERS