BBC og Netflix spiller inn ny dramaserie i Ghana. Kameramann døde på jobb

Tragisk hendelse i Ghana.

- SJOKKERT: Mark Milsome, som døde på jobb for BBC i Ghana i Afrika, var en respektert kollega, uttaler BBC og legger til at de at er sjokkerte over dødsfallet.. Foto: NTB Scanpix
- SJOKKERT: Mark Milsome, som døde på jobb for BBC i Ghana i Afrika, var en respektert kollega, uttaler BBC og legger til at de at er sjokkerte over dødsfallet.. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Filmfotograf og kameraoperatør Mark Milsome (54) døde i Ghana under innspillingen av den kommende BBC-dramaserien, «The Forgiving Earth», melder den britiske kringkasteren.

Ifølge Deadline er produksjonen av serien inntil videre stanset, som følge av dødsfallet.

Det er uklart når hendelsen fant sted og hva som skjedde, men det skal være snakk om en tragisk ulykke.

Ifølge BBC skal tv-produksjonen ha gjennomført opptak på natta i forbindelse med et bilstunt. Hendelsesforløpet skal etterforskes, forteller Milsomes agent til BBC.

Milsome har hovedsakelig jobbet som kameraoperatør på store film- og tv-prosjekter, blant annet «James Bond: Quantum of Solace», «Saving Private Ryan», «Game of Thrones» og «Sherlock». Han var en svært erfaren filmarbeider, og databasen IMDB krediterer Milsome med over 70 film- og tv-produksjoner.

Den kjente, britiske filmfotografen Seamus McGarvey uttaler følgende om sin tidligere kollega på Twitter:

- Sjokkert og trist over å høre at vi har mistet Mark Milsome. Han var en utrolig dyktig kameramann, og en av de fineste menneskene jeg noensinne har møtt.

Dramaserien «The Forgiving Earth» er en samproduksjon mellom BBC og strømmetjenesten Netflix, og omhandler tiltaler og rettsprosesser knyttet til internasjonale krigsforbrytelser.

Serien er skrevet av Hugo Blick («The Honourable Woman»), og har etter planen premiere i 2018.

Det er ikke lenge siden den stadig mer internasjonaliserte film- og tv-bransjen ble rystet av et annet dødsfall. I september ble en 37 år gammel mann som jobbet for den populære Netflix-serien «Narcos», skutt og drept mens han var på jobb i Mexico.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer