Anklaget for å ha sex på offentlig sted

BBC-programledere anklaget for å ha hatt sex mot et tre, mens barn så på

Paret nekter. Nå venter en tre uker lang rettssak.

RETTSSAK PÅ TRAPPENE: Programledere i BBC Radio,  Julie og Tony Wadsworth, er tiltalt for å ha hatt sex mens unge gutter så på. De nekter straffeskyld. Her på vei ut fra en høring i Warwick Crown Court. 15. mai starter rettssaken. Foto: NTB Scanpix
RETTSSAK PÅ TRAPPENE: Programledere i BBC Radio,  Julie og Tony Wadsworth, er tiltalt for å ha hatt sex mens unge gutter så på. De nekter straffeskyld. Her på vei ut fra en høring i Warwick Crown Court. 15. mai starter rettssaken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er de britiske radioveteranene Tony Wadsworth (69) og hans kone Julie (59) som nå er anklaget for å ha hatt sex opp mot et tre, i en park full av barn.

Fredag denne uka erklærte ekteparet seg ikke skyldig i anklagen i en rettssal i Warwickshire, skriver The Telegraph.

Det er satt av tre uker til rettssaken mot paret som er kjent under «Richard and Judy of radio». Rettssaken vil starte 15. mai, og vil omhandle en rekke lovbrudd de to angivelig skal ha begått mellom juli 1992 og august 1999.

Berørt unge gutter

I tillegg til å ha hatt sex i parken, omhandler siktelsen mot fru Wadsworth usømmelige handlinger knyttet til sju gutter under 18 år.

Det hevdes at hun skal ha berørt dem. Tony Wadsworth er anklaget for å ha sett på, og ved en anledning ha «holdt vakt», og hatt et kamera i sin besittelse. Ved et annet tilfelle skal han ha deltatt.

Begge benekter alle anklagene de er siktet for.

Julie og Tony Wadsworth har ledet radioshow sammen i tjue år. Sist på BBC Radio Leicester, der de ble tatt av lufta i januar i fjor av «personlige grunner», ifølge The Sun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer