BBC-sjef får drapstrusler etter sparkingen av Clarkson

Ingen pågrepet.

REAKSJONER:  BBCs sjef Tony Hall har mottatt drapstrusler etter at han ga den populære programlederen av Top Gear, Jeremy Clarkson, sparken. Foto: AP Photo/Matt Dunham
REAKSJONER: BBCs sjef Tony Hall har mottatt drapstrusler etter at han ga den populære programlederen av Top Gear, Jeremy Clarkson, sparken. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BBCs sjef Tony Hall har mottatt drapstrusler etter at han ga den populære programlederen av Top Gear, Jeremy Clarkson, sparken.

Britisk politi etterforsker nå truslene, som ble anmeldt onsdag, samme dag som Hall kunngjorde at den 54 år gamle programlederen ikke ville få fornyet sin kontrakt med BBC.

- Ingen er pågrepet, opplyser en talsmann for Scotland Yard.

Ifølge avisen The Mail on Sunday vokter britisk politi nå boligen til BBC-sjefen 24 timer i døgnet, men verken Hall eller BBC ønsker å kommentere dette.

Top Gear er verdens mest sette TV-program og blir fulgt av anslagsvis 350 millioner seere i over 200 land.

Clarkson, som har ledet programmet sammen med James May og Richard Hammond, ble suspendert etter at han slo til en produsent under en krangel om manglende varmmat på hotellet der de bodde under opptak i North Yorkshire.

Over 1 million mennesker har skrevet under på et opprop for å få BBC til å gjeninnsette Clarkson.

May og Hammond er usikre på om de fortsetter som programledere nå når Clarkson er borte, og eventuelle etterfølgere vil få en stri jobb med å overta etter den populære trioen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer