BBC vil ha Geri

Geri Halliwell jages ikke bare av nysgjerrige journalister. Flere TV-selskaper er også på jakt etter henne. BBC forhandler nå med Spice-stjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Geri Halliwell er ei ettertraktet dame. Etter at hun i helgen ga Spice Girls på båten har jobbtilbudene stått i kø. Pop-stjernen med talegavene må være perfekt for TV, og selskapene har formelig kastet jobber etter Geri. BBC har allerede innledet forhandlinger med henne.

- Vi er alltid på leting etter nye talenter, sier en talsmann for den britiske kringkasteren.

- Våre kanaler er alltid åpne hvis Geri er interessert. Men vi har ennå ikke kommet fram til noe konkret, sier BBC-talsmannen ifølge Aftonbladet.

Ny Oprah

Et amerikansk TV-selskap er også interessert i Halliwell.

- Flere TV-stasjoner i USA tror at Geri kan konkurrere i samme liga som Oprah Winfrey, og de vil at hun skal bli programleder for et show som kan vises over hele verden, sier Vince Monsey i kabelselskapet The Box.

Også britiske Sky Television vil ha Geri Halliwell. Ikke så rart kanskje, Geri har allerede jobbet som programleder for et program på tyrkisk (!) TV og vært frontfigur for programmet Fashion Police.

Såpekongen Aaron Spelling har slått seg sammen med de andre som slåss om Geris hode. Han skal blant annet være interessert i å ha henne med i filmversjonen av Charlies Angels. - Geri kommer til Los Angeles i juni for å ha møter om flere film- og TV-prosjekter, bekrefter Randy Spelling, Aarons sønn. - Pappa syns Geri er sexy og morsom, akkurat slik en engel skal være, ifølge Randy.

ETTERTRAKTET: BBC har startet forhandlinger med Geri.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer