Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«B.C.»

Simulasjon / Action fra Intrepid / Lionhead Studios / MicrosoftFor: Xbox (2004)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Spillguru Peter Molyneux er med på å utvikle dette prehistoriske actionspillet til Xbox, som står som en stor favoritt til neste år. Scenen er satt i en tid langt, langt, tilbake, og du spiller en av de første menneskene på jorden. Overalt rundt deg oppleves kampen på tilværelsen på kroppen, og du er heller ikke skånet for den. Passer man ikke på, blir man slukt av kjøtteterer - og som om ikke det er nok, er det også en pågående stammekrig.

Oppgaven din er ikke enkel, du skal samle menneskene til fredlig sameksistens, lære dem hvordan de skal bruke gjenstander slik at de kan overleve, og ikke minst sørge for at menneskerasen ikke dør ut. Det er med andre ord ingen liten oppgave du har foran deg.

Peter Molyneux kalles selv spillet for et plattformspill, men det er på ingen måte bare det. Etterhvert som du går i krig eller løser forskjellige oppdrag, vil landsbyen din vokse, og folk vil strømme på fra andre steder - et tegn på at du gjør det godt i spillet.h

Hvordan spillet vil se ut når det er ferdig gjenstår å se, den tid er ennå et stykke inn i framtida. Men det lille vi til nå har fått se av spillet er vakkert og interessant, og tyder at Molyneux & co. virkelig har lagt seg i sælen i arbeidet med «B.C.».