Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Be Your Own Pet

Energiutblåsning fra guttehvalppunkere.

CD: Be Your Own Pet møter hard konkurranse fra Yeah Yeah Yeahs! når de slipper plate samme uke som de allerede etablerte New Yorkerne, men guttungene (og en guttejente) har nok av muskler å briske seg med. «Be Your Own Pet» er en optimistisk, energisk og insisterende debut fra en gjeng som høres ut som de har fått The Stooges inn med morsmelka. «I\'m an independent motherfucker and I\'m here to take your money», proklamerer vokalstjerne, Jamina Pearl i «Bunk Trunk Skunk». Det er Jamina sin kompromissløse framtoning og den utemmede gå-på-viljen som er bandets store styrke, der de harver av gårde uten å se seg over skuldra. Nashville-gjengen er fremdeles langt fra ferdigutviklet, finesse og variasjon er det lite av, men det kompenserer de for med bøttevis av troverdighet og sjarm. Du ser dem garantert på festival i sommer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling