Beach Boys røper hvordan de fant sammen igjen etter kranglinga

- Det var noe jeg hadde venta på lenge, sier Mike Love til Dagbladet.

SURFER TIL NORGE: Kranglene, søksmålene, narkotikamisbruket og hetsen er glemt når The Beach Boys når har lagt ut på en jubileumsturné som involverer Oslo i slutten av juli. Mike Love er til venstre i bildet. Foto: AP Photo / Scanpix
SURFER TIL NORGE: Kranglene, søksmålene, narkotikamisbruket og hetsen er glemt når The Beach Boys når har lagt ut på en jubileumsturné som involverer Oslo i slutten av juli. Mike Love er til venstre i bildet. Foto: AP Photo / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Beach Boys gikk hver til sitt etter at gitaristen Carl Wilson døde av kreft i 1998.  Etter år med krangling i og utenfor rettssalen bestemte imidlertid de gjenlevende originalmedlemmene seg for å gjenforenes i oktober i fjor.

Tidligere denne måneden ga de ut «That's Why God Made the Radio», sitt første album med nytt materiale siden 1992. Og iløpet av de neste månedene skal popbestefedrene reise på en omfattsrik turné som tar dem verden rundt og til Norge den 31. juli.

1965 igjen På telefon fra Quebec i Canada forteller vokalist og låtskriver Mike Love (71) hvorfor.

- Man må se på det i et femtiårsperspektiv. Vi signerte vår første plateavtale i 1962. Nå har det gått 50 år. Da var det naturlig for oss å feire det på denne måten. Det vi opplever nå er helt enormt. For meg føles det som om året er 1965 igjen, sier Love til Dagbladet.

Selv om Brian Wilson nå er gjenforent med originalmedlemmene Mike Love og Al Jardine, etter Wilsons historie med dopmisbruk og alvorlige depresjoner, er ikke Brians brødre Carl og Dennis med. De var begge med på å starte bandet i 1962, men døde begge i forholdsvis ung alder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer