Beach'en ble ikke bomba

Etter fjorårets meget vellykka VIP-fest på Dybingen øy utenfor Kristiansand, var forhåpningene store foran årets Bomb the Beach-arrangement. Men festen tok aldri av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Rundt 500 mennesker hadde kapra seg Bomb The Beach-invitasjonen og tok forventningsfulle båten ut til Dybingen øy. Men der skjedde ikke stort.

Til tross for at både DJ Christian RoT og DJ Peer opptrådde mens et digert øl-telt skulle serve folket, var stemningen tam. Om det skyldes at kronprins Haakon ikke var tilstede i år, vites ikke.

Svartebørs

Så de mange som desperat gikk rundt og forsøkte å kjøpe seg et VIP-kort, trenger ikke å sutre. Ifølge flere mennesker Dagbladet snakket med, var enkelte interessert i å betale opp mot 500 kroner for inngangskortet til Bomb The Beach.

Fornøyd Silvany

Topp 20s Silvany Bricen var en av dem som hadde skaffet seg billett til strandpartyet. Hun er meget fornøyd med årets festival:

- Jeg synes det har vært en vellykket festival. Selv har jeg jobbet i to dager med innspilling av Topp 20, og jeg har vært på mange bra konserter. Det eneste som er synd, er at Marilyn Manson og A Tribe Called Quest ikke kom, sier Silvany til Dagbladet.

Av andre såkalte kjendiser ute på Dybingen, var fiolinisten Marthe Krogh, Alex og Jens Pikenes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer