Beatles-toere på gang

Fab Four planlegger en ny samlerekke med hits. Denne gang med låtene som gikk til nummer to på listene.

The Beatles' siste samlealbum «1» var tittelen tro og toppet listene i 34 land verden over. Skiva inneholdt 27 nummer en-singler fra John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr og George Harrisons suksesskarriere. Nå planlegger de gjenlevende medlemmene å følge opp med en samling nummer to-hits.

- Vi har noen prosjekter på gang. Ingenting kommer ut før neste år, men vi skal møtes i oktober og bestemme hvordan vi skal gjøre det. Jeg mener, alle vil ha en samling toere, sier Ringo Starr i en tv-intervju ifølge Reuters.

En virkelig band-aid

«1» var også en personlig triumf for Beatles-medlemmene. McCartney fortalte tidligere i år at albumet var en helbredelseprosess, en skikkelig band-aid. Gjennomføring brakte tilbake minner fra perioden før de splittet i 1970.

Tror ikke Harrison er syk

Starr kommenterte også ryktene om Harrisons snarlige død i tv-intervjuet. Harrison benekter ryktene sjøl, og Starr tror ikke på pressen denne gang.

- Jeg så George for tre uker siden, og han så frisk ut. Hadde han vært syk, hadde han fortalt det til meg. Og etter alle disse årene, må du passe deg for det som står i media.

Harrison sendte mandag ut en pressemelding der han avkreftet ryktene. Han er oppgitt over at mediene rapporterte hans snarlige død.

<B>KLAR FOR TOERE:</B> Ringo Starr åpner for en ny samleskive med Beatles-hits. Nummer to-låter denne gang.
HELBREDELSE:</B> Paul McCartney mener at arbeidet med skiva «1» var en helbredelsesprosess for de tre gjenlevende medlemmene.