Beauty and the Beast Special Edition

ANIMASJON2 disker, WS 1.85:1, Dolby 5.1

Neste film»»

««Hovedside

«Skjønnheten og udyret» er av mange regnet som det mest vellykkede eksemplet på kombinasjonen av det gamle og nye Disney. Filmen presenteres i tre versjoner. Den vanlige kinoversjonen, en utvidet med sangen «Human Again», og en «Work in progress»-utgave. Den siste er en halvferdig versjon hvor skisser og grov animasjon utgjør store deler av filmen. Og det er selvfølgelig ekstramateriell her, massevis av ekstramateriell. Følgekommentar, diverse dokumentarer m.m. - samt spill.

Med denne spesialutgaven er det også tatt hensyn til kjernepublikummet. Her er noe for de fleste, både de med interesse for animasjon og filmhistorie, og de som ennå ikke er så interessert i å se hvordan «Disney-magien» skapes. Selvskryt og egenreklame forekommer, men likevel er her så mye bra at jeg ikke har betenkeligheter med å anbefale denne.

Til liten og stor. Neste film»»

««Hovedside

««Tilbake til hovedsiden

<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 width=280 hspace=2 align=right><tr><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top rowspan=\'2\' width=\'1\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'1\' height=\'1\'></td><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' width=2 valign=top><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top class=\'BakgrFaktaboks\'><font face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\' size=\'-2\'> Linker </font></td></tr><tr><td valign=top width=\'2\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td align=left valign=top width=277><font size=\'-2\' face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\'> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://disney.go.com/disneypictures/beautyandthebeast">Offisiell hjemmeside</a><br> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.disney.no/DisneyKino/Skjonnheten">Norsk hjemmeside</a><br> </font></td></tr><tr><td colspan=\'3\'> </td></tr></table>