Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bebluesende

Litt småkaldt var det for gitarfingrene, men det hindret ikke Vidar Busk fra en gående bluessession opp og ned Karl Johans gate i går formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ikke alle forbipasserende forsto helt hva som skjedde da Vidar Busk med trådløs gitarmic ruslet rundt omkring på Egertorget, Karl Johans gate, midt i julerushet i går formiddag. Bluestonene trillet ned fra scenen og ut blant publikum, før Busk nesten spilte seg inn i bokhandelen ARK på Karl Johan.

- Det var litt småkaldt, men det ble en bra session, sa Busk etterpå. Men selv med litt rufsete vær, og bare ikledd en tynn dress, må han ha kost seg. Konserten ble en time lenger enn planlagt. Busk og gruppa Crowtown spilte i godt over to timer, og resultatet ble rundt 40000 kroner og noe utenlandsk lommerusk i potten, som for eksempel seks tyske mark. De stammet kanskje fra den tyske jenta som fikk med seg hele konserten med Crowtown, og gikk rett bort til bandet etterpå og lurte på hvor hun kunne få kjøpt ei plate.

Se også nettmøtet med Crowtown og Vidar Busk etter konserten i går på www.dagbladet.no NESTE KONSERT: Tirsdag 11. desember - Åge Aleksandersen,
Egertorget

RUNDT BUSK: I flere år har Vidar Busk stilt opp for Frelsesarmeen som gatemusikant. I går gikk han rundt på Egertorget og tryllet fram toner i regnværet. Han avsluttet med låta «Perleporten», ti kalde fingre og en røket gitarstreng.Foto: BJØRN-OWE HOLMBERG
Hele Norges coronakart