Beck & Ymse

Liam Gallagher

Liam Gallagher må pent returnere til Australia i juni. Årsak: Han beskyldes for å ha skalla ned en 25 år gammel fan i Brisbane. Han har nå kommet seg hjem til England, etter å ha betalt 10 000 australske dollar i kausjon.

Hole

Hole er i London for å spille inn strykere til sitt neste album, planlagt ute i butikkene 6. juli. Billy Corgan, sjefen i Smashing Pumpkins, har hjulpet Courtney Love med å sy sammen hele sju av de nye sangene.

Ozzfest

Ozzfest var den neststørste live-suksessen i USA i fjor, og alt tyder på ny tungrock-turné til sommeren. Arrangørene i Pace Music Group sier til Wall Of Sound at en offisiell melding kan ventes allerede neste uke.Ryktene sier at Tool og Megadeth skal følge Sabbath-formannOzzy Osbourne.

Journey

Journey slipper live-album 24. mars. Opptakene stammer fra perioden 1981-83. Dette er bandets andre live-album. Det første, «Captured», kom i 1991.

Tibetan Freedom Concert

Tibetan Freedom Concert skal arrangeres også denne sommeren: Helga 13. og 14. juni, Washington DC. Beck pekes ut som foreløpig toppnavn.

Beck

Beck er ellers i gang med innspillinga av en mini-LP han kaller «Deadweight». Innholdet er remixer av noen sanger fra «Odelay» pluss fire nye låter.I tillegg er Beck i gang med to nye album; ett for Geffen, og ett for indielabelen Bongload. Legg til at han gjør en remix for franskmennene i Air, og at han skal gjøre duett med selveste Willie Nelson i anledning spillefilmen «HiLo Country (regi; Steven Frears) - og det skulle være dokumentert at mannen har nok å henge fingrene i.