Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Beck burde gitt prisen til Beyoncé

Kanye Wests scenestunt viser seg å være langt fra spøk.

(Dagbladet): Da Kanye West under nattens Grammy-utdeling gikk opp på scenen under Becks takketale, kunne det raskt blitt déjà vu.

I 2009 kapret han nemlig Taylor Swifts takketale, fordi han mente Beyoncé fortjente prisen mer. West trakk seg derimot denne gangen, og det hele ble feid vekk som en selvironisk spøk.

Nå viser det seg derimot at scenestuntet Kanye på nytt gjorde i natt, var helt seriøst. Han støtter opp under sin musikalske kollega Beyoncé nok en gang.

• Se lista over årets vinnere her.
  - Ikke kødd med oss - Hvis Grammy vil at ekte artister skal komme tilbake, må de slutte å kødde med oss. Vi kommer ikke til å spille på lag med dem mer, sier West.

Det er i en video E! har publisert fra etterfesten det kommer fram at West ikke tulla da han gikk opp på scenen under Becks takketale.

West mener Beck burde gitt prisen sin til Beyoncé. Dette fordi han igjen, som under Taylor Swift-hendelsen, mener Beyoncé har laget et bedre produkt enn Beck og fortjener prisen mer enn han.

- Skal sloss for kreativiteten I videoen sier West at prisen til Beck er et slag i ansiktet.

- Når man fortsetter å svekke kunsten og ikke respektere håndverk, slår du dem som leverer monumentale musikalske prestasjoner i ansiktet, sier han.

West meddeler at han valgte å ikke si noe under Becks takketale fordi han vil beskytte datteren sin. Han ville likevel sloss for kreativiteten, og mener at «alle visste hva det betød da Kanye gikk opp på scenen».