Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beckham: - Brad Pitt det opplagte valget

Brad Pitt, det er bare å slenge på deg boxershortsen.

BLIR DET FILM?Den britiske eks-Manchester United-stjernen poserte for pressen da han ankom premieren til dokumentaren «The Class of 92» ved Leicester Square i London i dag, på Verdens Aidsdag. FOTO:  AFP PHOTO / LEON NEAL
BLIR DET FILM?Den britiske eks-Manchester United-stjernen poserte for pressen da han ankom premieren til dokumentaren «The Class of 92» ved Leicester Square i London i dag, på Verdens Aidsdag. FOTO: AFP PHOTO / LEON NEAL Vis mer

Verdens mest kjente undertøysmodell og pensjonerte fotballstjerne er ikke i tvil om hvem som bør spille ham selv i filmen om hans underholdende og sporty liv. Det må nok en sjarmør og superstjerne til.

- Brad er det opplagte valget, sier Beckham spøkefullt og fornøyd, ifølge People.

Victoria Beckham foreslo tidligere i år at den neste James Bond muligens kunne være David Beckham. Det satte journalistene på sporet.

Godt forslag Under et radiointervju med U.K.'s talkSPORT fikk 38-åringen et spørsmål om hvem som skulle spille i en film om hans liv, skriver People.

KANDIDAT: David Beckham syntes ikke det var en dårlig idé at Brad Pitt skulle spille ham i en film om Beckham. Pitt har forøvrig nylig klippet håret.  Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
KANDIDAT: David Beckham syntes ikke det var en dårlig idé at Brad Pitt skulle spille ham i en film om Beckham. Pitt har forøvrig nylig klippet håret. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP Vis mer

Beckham hadde riktignok først problemer med å finne på et egnet navn, og det var intervjueren som foreslo den 11 år eldre Brad Pitt, et forslag som gikk rett hjem.

- Brad er det opplagte valget, spøkte Beckham og fortsatte:

- Jeg ville like at Brad spilte meg. Han eller Leonardo DiCaprio. En av dem... eller Bradley Cooper.

Victoria skeptisk Derimot virker Victoria Beckham (38) ikke like tent på ideen om at Brad Pitts forlovede, selveste Angelina Jolie (38), skulle spille henne.

POPULÆR TYPE: Brad Pitt. AP Photo/Ahn Young-joon
POPULÆR TYPE: Brad Pitt. AP Photo/Ahn Young-joon Vis mer

Det var i fjor under lanseringen av Spice Girls-musikalen «Viva forever» at hennes gamle kollegaer Mel B og Geri Halliwell forslo at  Angelina skulle ta rollen som krydderjenta som ble syltynn kjendisdesigner og trebarnsmor, i en eventuell film.

Men eks-kollegaen var ikke direkte entusiastisk.

- Åh gud, svarte Victoria bare.

OGSÅ POPULÆR TYPE:Beckham poserer med fansen, ja.  AFP PHOTO / LEON NEAL
OGSÅ POPULÆR TYPE:Beckham poserer med fansen, ja. AFP PHOTO / LEON NEAL Vis mer

I franske desemberutgaven av Vogue forteller hun forøvrig om kjærligheten til ektefellen.

- David og jeg har gått gjennom så mye sammen. Vi har hatt våre opp- og nedturer, men vi er stolte av hverandre, sier hun.

David Beckham har nylig fortalt om at han måtte utføre et seksuelt ladet innvielsesritual da han var ny på ungdomslaget, i likhet med alle andre.
 
Dette kom fram i et intervju i forbindelse med dokumentaren som har premiere i dag.

UNGE BECKHAM: Brad Pitt er vel litt for gammel? Foto: ARNT E. FOLVIK/ DAGBLADET
UNGE BECKHAM: Brad Pitt er vel litt for gammel? Foto: ARNT E. FOLVIK/ DAGBLADET Vis mer