Beckham-bryllup til 12,5 mill.

David Beckham ble utropt til folkefiende av engelsk presse etter det røde kortet i VM-kampen mot Argentina. Nå slåss den samme pressen om eksklusive rettigheter til Beckham og Spice-Victorias bryllup neste sommer.

Aviser og magasiner skal være villige til å betale opp mot 12,5 millioner for å dekke bryllupet eksklusivt. Nå er verken Beckham eller forloveden Victoria «Posh Spice» Adams i akutt pengenød, men de liker å vise seg fram. Så hvorfor ikke si ja-takk til noen millioner - bildene blir nok tatt likevel... - Vi er i samtaler angående bryllupet. Uansett hvilket magasin eller avis som får tilslaget så vil det være en drøm, sier redaktør Martin Townsend i magasinet OK!
- Vi har betalt store summer til Michael Jackson og kommer til å gjøre det igjen.

Beckham måtte rømme landet etter at han ble utvist i åttendedelsfinalen mot Argentina. England spilte 75 minutter med ti mann og tapte til slutt straffesparkkonkurransen.

  • I jakten på en syndebukk falt valget på 23 år gamle Beckham.
IKKE ALENE: Når disse to gifter seg neste sommer, er pressen garantert til stede. Bilde-prisen på bryllupet til David Beckham og Victoria Adams ligger foreløpig på drøye 12 mill.