Beckham skal trimme bort valkene dine

Fotballstjernen blir ambassadør for «EA Sports Active 2».

Beckham skal trimme bort valkene dine
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Electronic Arts fortsetter fitness- og trimspillsatsningen sin med «EA Sports Active 2», et spill som spillgiganten først annonserte under GDC i San Francisco i mars, og fortsetter å promotere under GamesCom-spillmessen som for tiden foregår i Köln.

LA Galaxy-stjernen David Beckham kan ha mistet plassen sin på det engelske landslaget, men får en prominent rolle i forbindelse med lanseringen av dette treningsspillet. 

Beckham skal fungere som posterboy og talsperson i forbindelse med slippet av spillet i Europa og Australia, skriver EA i en pressemelding.

«EA Sports Active 2», med en planlagt utgivelse 19. november, vil støtte Microsofts nye Kinect-kontrollere — Xbox 360-tilbehøret som lar deg spille uten behov for en tradisjonell håndkontroller. Spillet slippes også til PlayStation 3, Nintendo Wii samt iPhone og iPod Touch.

I motsetning til det mer yoga-inspirerte «Wii Fit», som har vært en storselger for Nintendo, fokuserer «EA Sports Active» mer på tradisjonell styrke- og kondisjonstrening. Høstens treningsspill viderefører dette, i tillegg vil man kunne måle hjerteslag og se bevegelsesmønstrene gjengitt — alt for at du skal få autentiske, målbare resultater, lover utgiveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer