Becks klatrer på rikinglista

Beckhams er god for over 800 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): The Sunday Times presenterer søndag sin oversikt over de rikeste menneskene i Storbritannia. Familien Beckham klokker inn på en finfin 621. plass på lista, skriver Ananova.

På tross av alle private problemer for tida, vokser Beckham-formuen i år igjen. Fra i fjor har Beckhams lagt 15 millioner pund på kontoene sine, og er gode for mer enn 800 millioner kroner.

Suksess med Idol

Det er selvfølgelig masse kjendiser på rikinglista. En av dem som har gjort det skarpest de to siste årene er den universelle møkkamannen Simon Cowell, kjent som dommer med sleivete kommentarer på Idol.

I år står han oppført med en formue på 45 millioner pund, altså mer enn en halv milliard norske kroner.

Simon Fuller eier rettighetene til Idol, og får en pen sum penger på kontoen hver eneste gang konspetet kjøpes. Fullers formue har lagt på seg med pene 130 millioner pund etter at Idol tok av.

Det gjør Fuller til den femte rikeste i det britiske musikklivet. Den rikeste musikkpampen i Storbritannia heter Clive Calder. Han solgte plateselskapet Zomba for 1,2 milliarder pund i år.

Ellers klatrer Harry Potter-forfatteren JK Rowlings oppover listene. I år er hun god for 435 millioner pund.

SETT HAM FØR? Idols Mr. Nasty, Simon Cowell, har blitt mangemillionær på programmet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer