<strong>FÅR KRITIKK:</strong> James Francos debut som teaterregissør har foreløpig ikke blitt godt mottatt av teaterkritikerne. Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: James Francos debut som teaterregissør har foreløpig ikke blitt godt mottatt av teaterkritikerne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Bedøvende 95 minutter

James Franco slaktes etter debuten som teaterregissør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

James Franco får hard medfart etter debuten som teaterregissør.

Multikunstneren Franco har regien på Robert Boswells «The Long Shrift», som spilles «Off-Broadway» i New York. Verken Hollywood Reporter eller Variety er spesielt imponert. Sistnevnte skriver:

«Dessverre er ikke Franco stjerna, men regissøren av stykket, og han har overlatt hovedrollen til en skuespiller som ikke har snøring på hva han skal gjøre - bortsett fra å imitere James Franco».

Tonen er enda tøffere i Hollywood Reporter, hvor anmelderen starter med å spørre hvorfor Franco har funnet tid innimellom sin egen sceneinnsats i Steinbecks «Of Mice and Men».

«Spørsmålet blir aldri besvart i løpet av de bedøvende 95 minuttene av denne emosjonelt tvilsomme Sam Shepard-wannabe-forestillingen,» heter det.

Siste visning finner sted 23. august, ifølge kjøreplanen.

©NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer