Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bedre på scenen enn i studio

ener Dagbladets anmelder. Og deler ut en femmer til den nye plata.

CD: Konsertalbumet «How Can I Sleep With Your Voice In My Head» viser en røffere side av a-ha. Liveplata er blitt en utsøkt oppsummering av fjorårets maratonturné.

Jeg er ikke bare fristet til å påstå, men også sikker på at bandet er bedre live enn i studio. Her låter de som et realt rockband. Iblant rufser bandet det så uvørent til at det minner mest om Neil Young på rocker'n, eller innimellom som et stolt og majestetisk U2. Låtene er ikke bare råere, men de er annerledes dresset opp. a-ha viser seg selv og sangene fra en løssluppen og levende side jeg skulle ønske var mer til stede i studioplatene. På den måten forsvarer de ikke bare å sy sammen en liveplate, men de gir oss noe helt nytt. Her er låter fra hele karrieren, og platene formidler mye av styrken og magien mellom Morten, Mags og Paul. Skal du bare ha én a-ha-plate, er det denne.

Albumet byr også på videoklipp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling