Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Begynner i «Allsang på grensen»

Hopper over til TV 2 fra NRK.

NYE MAKKERE: Katrine Moholt (45) og Stian Thorbjørnsen blir å se sammen på TV 2 til sommeren. Foto: TV 2
NYE MAKKERE: Katrine Moholt (45) og Stian Thorbjørnsen blir å se sammen på TV 2 til sommeren. Foto: TV 2 Vis mer

Stian «Staysman» Torbjørnsen blir ny fast programleder for Allsang på grensen sammen med Katrine Moholt, melder TV 2 i en pressemelding.

Tidligere i dag omtalte VG at NRK avslutter programmet «10 på topp», som Thorbjørnsen ledet. Det gikk ikke mange timene før artistens nye sommerjobb var offentliggjort.

Thorbjørnsen sier til Dagbladet at da han ble kjent med at «10 på topp» skulle av skjermen, planla han i utgangspunktet bare å turnere med bandet sitt Staysman & Lazz.

- Men så tenkte jeg at «Allsang på grensen» er et sinnsykt fint program, som jeg har vært glad i i alle år. Skulle jeg jobbe videre med TV, sto det øverst på lista. Så jeg la ut noen følinger, og TV 2 slo til. Det er jeg glad for, sier han.

MUSIKKDEBUT: Petter Pilgaard debuterer som artist i Staysmans «Tar en tredagers (Flaskepost)»- Vis mer

Vært med tidligere

Thorbjørnsen sier at han har vært fan av programmet i mange år. Han har tidligere vært med både som gjest og gjesteprogramleder.

- Jeg har vel vært med nesten hver sommer siden 2014, og har vært glad i Allsang-familien hele veien, forteller han.

Katrine Moholt kjenner Thorbjørnsen blant annet fra da de begge deltok i «Skal vi danse» i 2015.

- Vi har «kongekjemi», så jeg gleder meg til å jobbe med henne. Nå blir det enda mer av den gode allsangstemninga. Jeg er veldig glad i formatet. Konsertene mine består jo stort sett av allsang.

Lever og ånder for allsang

Katrine Moholt (45) er et kjent fjes på TV-skjermen om sommeren i «Allsang på Grensen». Hun leder programmet og introduserer artister fra inn- og utland.

- Jeg har den fineste sommerjobben. Jeg lever og ånder for «Allsang på Grensen», og har gjort det i 13 år på rad. Vi har allerede hatt publikumsrekorder i år, og har utrolig nok hatt fint vær nesten hver eneste uke, hvert eneste år, sa hun til Dagbladet i fjor.