Game of Thrones

Begynte å grine av slutten

Kit Harington begynte å gråte da han leste manuset for siste episode av «Game of Thrones».

UTFORDRINGER: Utfordringene har stått i kø både for Daenerys Targaryen og Jon Snow i «Game of Thrones». Foto: HBO Nordic / Helen Sloan
UTFORDRINGER: Utfordringene har stått i kø både for Daenerys Targaryen og Jon Snow i «Game of Thrones». Foto: HBO Nordic / Helen Sloan Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En æra er over. Etter åtte nervepirrende sesonger, ble den aller siste episoden av «Game of Thrones» gjort tilgjengelig på HBO Nordic natt til mandag.

Fantasyserien er basert på bokserien etter George RR Martin, og er blitt omtalt som verdens største TV-serie. Sesongpremieren ble sett av 17,4 millioner mennesker i USA.

SPOILERADVARSEL: Denne saken inneholder flere spoilere for seriefinalen. Kom gjerne tilbake for å lese resten når du har fått sett episode seks!

- Jeg gråt

Etter premieren i 2011 fikk «Game of Thrones» raskt rykte på seg for å ta livet av sentrale og populære karakterer. Det er noe serieskaperne har fortsatt med helt inntil det siste.

Avslutningen mellom Daenerys Targaryen og Jon Snow kom likevel som en overraskelse på skuespillerne, skal vi tro Emilia Clarke, som spiller Daenerys.

I et intervju med Entertainment Weekly sier hun at hun gråt og «flippet fullstendig ut» da hun fikk manuset. Det var i oktober 2017.

Omtrent midtveis i den sjette og siste episoden, konfronterer Jon Snow Daenerys med det han etter hvert har begynt å se på som hennes stormannsgalskap. Var det virkelig nødvendig å drepe alle disse menneskene? Og må hun drepe flere?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer