Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Begynte plutselig å snøvle - så svimte nyhetsankeret av

Blåmandag for CNN-journalisten.

(Dagbladet): Under mandagens sending av «CNN Newsroom» gikk det bokstavelig talt i svart for nyhetsankeret Poppy Harlow (33).

Idét hun satt og leste opp nyhetene, kunne seerne observere at Harlow begynte å snøvle, før hun plutselig besvimte. 

• Se klippet øverst i artikkelen. 

- Hos legen Bekymrede seere tok raskt til Twitter for å finne ut hva som hadde skjedd. Det tok imidlertid ikke lang tid før Harlow selv gikk ut og forklarte at hun hadde det fint.

- Takk for all omtanke og alle meldinger! Jeg er ok! Besvimte, men er hos legen nå. Så takknemlig overfor vårt fantastiske CNN-team, skriver hun.

Flere ga også uttrykk for bekymring angående at nyhetsankeret er seks måneder på vei, og hvordan det dermed gikk med barnet i magen.

- Oppdatering fra sykehuset - vår lille datter, som er ventet til våren, har det fint. Det var skummelt, men både mor og barn har det bra. Tusen takk alle sammen!, skriver Harlow videre.

Svimte av på ski Harlow er imidlertid langt fra den eneste som har opplevd ubehag på direkten. Også for KUTV-reporteren Brooke Graham gikk direktesendingen galt, da hun svimte av og falt bakover - med ski på beina.

Det finnes heldigvis situasjoner som ikke baserer seg på reportere som besvimer.

Hele Australias programleder-yndling og vert for morgenshowet Today, Karl Stefanovic, er kjent for å la hemningene fare på lufta.

I august skulle programverten intervjue «Grumpy Cat» på direktesendt tv, men det humoristiske katte-innslaget ble for hysterisk for Stefanovic, som brøt ut i vill latterkrampe. 

Senere knakk han også sammen av en «grovis» på tv.
 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media