- Beirut ble bomba uka etter jeg var der

50 Cent hevder han aldri har avlyst en konsert.

(Dagbladet.no): - Jeg kommer ikke til å få sjansen til å se verden, altså hele verden, med mindre jeg reiser overalt. Jeg ser at musikken min bryter alle språkbarrierer, og derfor reiser jeg, forteller rapperen 50 Cent til nyhetsbyrået Reuters.

Rapstjernen holdt i går kveld konsert i det som blir det uavhengige Kosovos hovedstad, Pristina, foran 25 000 elleville fans.

- Jeg er fra Jamaica, Queens, så det er helt utrolig for meg å komme hit og oppleve at 25 000 billetter er revet bort i løpet av åtte timer, sier 50 Cent.

Opptrådt overalt

Overfor Reuters hevder han at han aldri har avlyst en konsert, selv om mange fryktet at han ikke kom til å entre scenen i Pristina grunnet voldsfrykten.

- Jeg har vært i Irak og opptrådt foran soldatene der. Jeg har vært i Israel, og jeg har vært i Beirut. Der bombet de faktisk byen uka etter at jeg var der, sier han.

Som kjent er ikke 50 Cent helt ukjent med vold selv. Som barn i New York solgte han dop på gata, og har ni skuddskader å vise til. Fra scenen hadde han følgende melding til superstjernehungrige innbyggere i Pristina:

- Andre artister er redde av en eller annen grunn, men de er bare feige som ikke tør å komme.

25.000 FANS: Konserten ble utsolgt på åtte timer.
<B>FROSTRØYK:</B> 17. desember under åpen himmel i Pristina, kan fort bli en kald opplevelse.