- Beirut ble bomba uka etter jeg var der

50 Cent hevder han aldri har avlyst en konsert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg kommer ikke til å få sjansen til å se verden, altså hele verden, med mindre jeg reiser overalt. Jeg ser at musikken min bryter alle språkbarrierer, og derfor reiser jeg, forteller rapperen 50 Cent til nyhetsbyrået Reuters.

Rapstjernen holdt i går kveld konsert i det som blir det uavhengige Kosovos hovedstad, Pristina, foran 25 000 elleville fans.

- Jeg er fra Jamaica, Queens, så det er helt utrolig for meg å komme hit og oppleve at 25 000 billetter er revet bort i løpet av åtte timer, sier 50 Cent.

Opptrådt overalt

Overfor Reuters hevder han at han aldri har avlyst en konsert, selv om mange fryktet at han ikke kom til å entre scenen i Pristina grunnet voldsfrykten.

- Jeg har vært i Irak og opptrådt foran soldatene der. Jeg har vært i Israel, og jeg har vært i Beirut. Der bombet de faktisk byen uka etter at jeg var der, sier han.

Som kjent er ikke 50 Cent helt ukjent med vold selv. Som barn i New York solgte han dop på gata, og har ni skuddskader å vise til. Fra scenen hadde han følgende melding til superstjernehungrige innbyggere i Pristina:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer