Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beitostølen gjør seg klar til høstens Beatles-festival

Wandrups utvalgte: Sentralt øyenvitne på vei til Valdres.

MAGICAL MYSTERY TOUR: Det andre store Beatles-prosjektet fra 1967. Etter at "Sgt. Pepper's Lonely Heart' Club Band" var på plass.
MAGICAL MYSTERY TOUR: Det andre store Beatles-prosjektet fra 1967. Etter at "Sgt. Pepper's Lonely Heart' Club Band" var på plass. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FESTIVAL: Fra fredag til søndag går den årlige Beatlesfestivalen av stabelen på Beitostølen. Denne årlige festen arrangeres av festivalsjef Terje Steinsrud. I år er det naturlig nok året 1967 som står i fokus, året da Beatles utga både «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» og «Magical Mystery Tour».

KLART FOR en runde med Beatles-låtene fra 1967.
KLART FOR en runde med Beatles-låtene fra 1967. Vis mer

Paul McCartney har en gang sagt at den som vil vite noe om Beatles, bør spørre Tony Bramwell. «Han husker mer enn meg.» I år får frammøtte mulighet til å ta Beatles-bassisten på ordet. Bramwell, som var sjef for Apple Corps og Apple Films i 1967, dukker opp i Valdres.

Showet «It Was Fifty years Ago Today» med Tom Mathisen og Trond Granlund i spissen, synger alt fra Beatles i 1967. Også bandet Masters Of The Past dukker opp, Finn Bjelke lager kviss og Yan Friis holder et foredrag om «Sgt.Pepper»

FILM om konsertåra.
FILM om konsertåra. Vis mer

Den som må være hjemme, kan jo trøste seg med DVD-utgaven av «Eight Days A Week», det nyeste på Beatles-filmfronten. Ron Howard følger gruppa på turne fra 1962 til 1966 - de elleville konsertåra.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!