Durek Verrett:

Beklager til nordmenn

Tidligere denne uka tordnet Durek Verrett mot norsk presse etter at boka hans ble stoppet. I en direktesendt video fredag kveld beklager han til dem som han har såret.

TOK FEIL: Durek Verrett snakket direkte med sine følgere på Instagram og kom med en beklagelse til Norge. Video Instagram / Klipp: Øystein Sæthre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka anklaget Durek Verrett norske medier for å «mobbe» og «sensurere» ham. Tordentalen kom etter at forlaget Cappelen Damm stoppet den planlagte utgivelsen av prinsesse Märtha Louises kjærestes bok.

I tillegg anklaget Verrett legen Wasim Zahid for rasisme. Dette avviste Zahid overfor Dagbladet, og omtalte anklagen som «absurd».

Beklager til nordmenn

I en direktesendt video fredag kveld beklager han til dem som er blitt såret.

- Jeg gjorde noen feiltakelser i et innlegg hvor jeg sa at Norge forbød boka mi. Det var en misforståelse. Det var forlaget som stoppet boka mi. Så det vil jeg beklage.

- I tillegg vil jeg si unnskyld for å ha generalisert nordmenn. Det er ikke alle i Norge som har et problem med meg. Jeg vil ikke at folk skal misforstå det faktumet at Norge er et vakkert land, med vakre mennesker, og selvfølgelig kjæresten min, som er prinsesse i Norge. Så jeg har selvfølgelig mye respekt og kjærlighet for landet.

- Samtidig kommer vi fra to forskjellige steder. Som dere vet, har jeg vokst opp på Hawaii, så vår måte å takle ting på har vært veldig forskjellige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer